Home  |  

Afbeelding niet gevonden?

Bij SoWhat-design hebben we een unieke selectie foto’s, gemaakt in eigen huis en speciaal voor de bijzondere verhoudingen in een keuken. Nu kan het natuurlijk zijn dat je iets heel anders op je keuken spatwand wilt, bijvoorbeeld een afbeelding met kreeften. Gelukkig kan je via het foto stockbureau Istockfoto kiezen uit duizenden foto’s van alle onderwerpen. Mocht je bij een andere aanbieder een foto gezien hebben die je bevalt, meestal vind je die foto op deze website terug!

Voer in de zoekbalk zo gedetailleerd mogelijk in wat voor een foto je zoekt. Heb je de perfecte foto gevonden? mail ons dan het fotonummer en de (misschien nog globale) afmetingen van je keuken. Wij controleren dan het beeld op geschiktheid en maken alvast, vrijblijvend, een voorbeeld voor je!

Let wel, niet alle afbeeldingen zij geschikt om op groot formaat te gebruiken. Kijk vooral naar liggende foto’s. Foto’s met een witte ondergrond zijn makkelijk te combineren met andere foto’s met een witte ondergrond. Natuurlijk adviseren wij graag en zoeken indien nodig ook met je mee!

Wil je een eigen foto gebruiken? Dat kan maar hiervoor geldt hetzelfde als voor de bij Istockfoto gevonden beelden, wij controleren eerst de kwaliteit.

PREV

Keuken achterwanden van klanten part 6

NEXT

Keuken achterwand met eigen foto?

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?