Home  |  
Stenen muur als keuken achterwand

Franse stenen muur als achterwand!

In het dorpje Tormancy in Frankrijk fotografeerde ik diverse stenen muren. De ruwheid en de romantiek ervan spraken me aan. Het was even wachten op een grijze bewolkte dag, het mooiste licht om alle details van de muren te laten uitkomen. Zoals meestal maak ik dan meerdere opnames in een zeer hoge resolutie die dan later aan elkaar gemaakt worden tot één beeld. Tijdens het bewerken van de beelden kwamen Anja en Peter Paul in de studio langs om onze materialen te bekijken.

Ze waren gelijk enthousiast over de “Franse muur Part-2” afbeelding. En dan niet op 70 cm hoogte maar voor de gehele muur! Helaas lukt dat niet uit één geheel maar de AluSandwich platen sluiten zo mooi op elkaar aan dat je de naad nauwelijks ziet. Vandaag ben ik even langgewenst om de keuken achterwand met de Franse muur te bekijken en wat foto’s te maken. Ik vind het een geslaagd project!

Wil je ook van een wat grotere wand in je keuken een eyecatcher maken? De meeste van onze beelden zijn geschikt en houden een mooie kwaliteit, ook op groot formaat! Informeer vooral naar de mogelijkheden voor jouw keuken.

keuken achterwand stenen

 

 

PREV

Neu! AluminiumSandwich-Plattenmaterial bei SoWhat-design

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?