Home  |  
keuken achterwand Magnolia

Keuken achterwanden van klanten Part-10

Op ons SoWhat-AluSandwich materiaal de “Magnolia Part2“. Mooi met de matte coating. Normaal met een licht-grijze achtergrond maar op verzoek van de klant met een witte achtergrond. Past erg mooi in de met veel hout afgewerkte keuken.

De tweede keuken die we willen laten zien is op ons SoWhat-design Flex materiaal met de afbeelding “de duinen van Terschelling” bij paal 8. Lekker uitwaaien in je eigen keuken:)

De volgende keuken is een van onze favorieten, de afbeelding “Granaatappel” op ons SoWhat-AluSandwich materiaal. In een fraaie matte uitvoering geeft het beeld stijl en kleur aan je keuken!

Granaatappel op je keuken achterwand

Deze klant wilde een kunstwerk van een bevriend kunstenaar op haar keuken achterwand. Wij adviseren in het aanleveren van een kwalitatief goede reproductie en zie hier het resultaat. Neem altijd even contact op als je een reproductie wilt gebruiken!

keuken achterwand met eigen foto klant

Mooi inkijkje in deze keuken met het Eemmeer als uitzicht. Je ziet dat je het SoWhat-Flex materiaal makkelijk in de hoeken kunt doorplakken. Ze moeten wel mooi haaks zijn.

Minimalisme, mooi strak uitgevoerde keuken met onze “Waterline” als blikvanger. Hier gespiegeld in de hoek maar we kunnen nu ook langere formaten leveren met een “op maat’ gemaakte afbeelding!

SoWhat-design klant laat zijn keuken achterwand zien

PREV

Neu! AluminiumSandwich-Plattenmaterial bei SoWhat-design

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?