Home  |  

Frequently asked questions

Producten

Wat kost een SoWhat keukenachterwand?

In de onderstaande tabel zijn de afmetingen van ons SoWhat-Flex materiaal en de bijbehorende prijzen weergegeven:

Maat Prijs (incl. btw)
305 x 50 cm € 138,00
305 x 70 cm € 189,00
400 x 70 cm € 229,00

Let op: deze prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De kosten voor onze SoWhat-AluSandwich keuken achterwanden worden zichtbaar als je het formaat van je keuken achterwand hebt ingegeven. Dit geldt ook voor een “Custom” ontwerp met ons SoWhat-Flex materiaal.

Komen jullie de keuken achterwand ook bevestigen?

Helaas kunnen wij niet komen inmeten of de keuken achterwand bevestigen. Beide materialen zijn echter eenvoudig zelf aan te brengen. Kijk op onze “Materialen” pagina voor meer informatie over het aanbrengen van onze producten. Als je toch liever de bevestiging aan iemand anders overlaat kijk dan eens bij “De Vakman”, zij kennen onze producten en hebben aangesloten Vakmannen/vrouwen over heel Nederland!

Ik heb een hoekkeuken, hoe gaat dat?

SoWhat-Flex materiaal: Als de hoek in je keuken mooi recht is dan kan je het materiaal gewoon laten doorlopen. Zorg wel dat je de achterwand goed aandrukt in de hoek bij het verlijmen, bv met een behangspatel. Is de hoek niet mooi recht dan kan je ervoor kiezen het materiaal af te snijden. Met siliconenkit kan je vervolgens de hoek afwerken. Bekijk ook onze BLOG over het laten spiegelen van een print in een hoekkeuken.

SoWhat-AluSandwich materiaal: Je kan twee of meerdere platen bestellen, wij zorgen dat het een aansluitend ontwerp wordt.

Zijn de achterwanden van SoWhat geschikt voor een andere ruimte?

Met onze materialen kan je alle kanten op. Naast de keuken achterwanden leveren wij bijvoorbeeld ook platen voor de badkamer of denken mee over zakelijke toepassingen. Voor diverse bedrijven maken fotograferen wij specifiek voor een ruimte om deze vervolgens vaak op groot formaat op de wand aan te brengen. Dit kan op ons Flex of AluSandwich materiaal maar bijvoorbeeld ook op magnetische wanden of met een akoestische werking! Informeer vooral naar de mogelijkheden!

Wat valt er onder de garantie?

Op onze SoWhat achterwand materialen geldt 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal. De achterwand maak je schoon met een niet agressieve reiniger (b.v. allesreiniger). Schade door gebruik van schuurmiddelen (ook schuursponsjes) of agressieve reinigingsmiddelen valt niet onder de garantie!

Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

SoWhat-Flex materiaal:

– Kies een van onze drie voordelige standaard formaten 305×50 / 305×70 of 400×70 cm. Kies het formaat wat het beste in jouw keuken past. Het materiaal snij je eenvoudig zelf op de precieze maat. 

– Je kan ook zelf (“Custom”) het formaat ingeven van je keuken achterwand, wij maken vervolgens een ontwerp op maat. Pas als jij tevreden bent met het ontwerp nemen wij de achterwand in productie.

– Let wel, op op maat gemaakte keuken achterwanden is geen retourrecht van toepassing.

De SoWhat-Flex keuken achterwand wordt inclusief een gebruiksklare lijm verzonden met DHL. Je ontvangt automatisch een Track & Trace code per mail.

De levertijd van de SoWhat-Flex achterwand is 1,5 tot 2 weken.

SoWhat-AluSandwich plaatmateriaal:

– Dit materiaal leveren wij alleen op maat, tot drie platen kan je via ons bestelmenu bestellen. Wil je meer dan drie platen? Stuur dan een mailtje met de maten, wij maken dan een voorstel op maat!

– Wij kunnen met het ontwerp soms rekening houden met stopcontacten, geef dan per mail door waar deze zich bevinden.

– Je ontvangt na je bestelling een ontwerp via de mail, na jouw akkoord nemen wij de plaat (en) in productie.

– Na je akkoord op het ontwerp nemen wij telefonisch contact op om een afspraak te maken voor de levering.

– De levertijd van ons SoWhat-AluSandwich materiaal is 5 werkdagen!

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Mocht je jouw bestelling willen wijzigen neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzending

Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, wij leveren ook in het buitenland. Bekijk hier een overzicht van de landen waar wij leveren.

Wat is de levertijd en productietijd van mijn bestelling?

De productietijd van de SoWhat-Flex achterwand bedraagt momenteel 1 tot 2 weken na ontvangst van je bestelling.

De levertijd van ons SoWhat-AluSandwich materiaal is 5 werkdagen. Na het akkoord op het ontwerp maken we telefonisch een afspraak voor dag waarop de levering voor jou het beste uitkomt.

Bij feestdagen en tijdens de vakantieperiode kunnen levertijden langer zijn!

De verzendtijd is afhankelijk van het land van bestemming. Voor Nederland is de verzendtijd 1-2 werkdagen, voor Begië 3 tot 4 werkdagen. Bekijk hier een overzicht van de verzendtijden.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland € 5,25
Duitsland € 5,25
België         € 6,50

Bekijk hier een overzicht van de verzendkosten per land.

Prijzen van ons SoWhat-AluSandwich plaatmateriaal zijn altijd inclusief de verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Als jouw bestelling verzonden is ontvang je een automatische mail met een track- en tracé code om jouw bestelling te volgen.

Ik wil mijn bestelling graag ophalen, kan dit?

Woon je in de buurt van Nijmegen (Gelderland) en wil je jouw bestelling graag ophalen? Geen probleem! Neem even contact op met onze klantenservice om een tijdstip af te spreken.

Betalen

Retourneren & Ruilen

Montage

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij SoWhat-design betaal je op de manier die jij het prettigst vindt. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

  • iDeal (NL)
  • Creditcard
  • Bancontact (België)
  • SOFORT Banking
  • PayPal
  • ING home Pay
Betaalprovider Mollie

Betalen doe je via onze betrouwbare partner Mollie. Schrik dus niet als je op de betaalpagina een ‘Mollie’-logo ziet. Betalen doe je via een SSL-beveiliging, zo blijven je gegevens beschermd.

Waar ontvang ik mijn factuur?

Je krijgt jouw factuur per mail verzonden. Mocht jouw factuur niet aangekomen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn keuken achterwand retourneren?

Mocht je een product willen retourneren dan kun je dit stappenplan doorlopen:
Let op: retourneren kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst.

Stap 1: stuur een mail naar info@sowhatdesign.com met de reden van retourneren.
Stap 2: print het retourformulier uit en vul je gegevens in.
Stap 3: het pakket dien je in de originele verpakking, samen met het retourformulier, te retourneren naar SoWhat-design Berg en Dalseweg 22H, 6521 JG Nijmegen.

Belangrijk
* Het artikel mag niet beschadigd zijn en moet in de originele verpakking opgestuurd worden.
* De kosten voor het retourneren van het product zijn voor rekening van de klant.

Ons SoWhat-AluSandwich plaatmateriaal wordt altijd op maat vervaardigd, hierdoor is er voor dit materiaal geen retourrecht van toepassing. Ook voor SoWhat-Flex bestellingen die op maat (Custom) gemaakt worden is geen retourrecht van toepassing.

Kan ik mijn keuken achterwand ruilen?

Ja, dat is mogelijk als het een van onze standaardformaten betreft. Bij op maat gemaakte achterwanden of foto’s buiten onze eigen collectie gaat dit helaas niet . Mocht je een product willen ruilen neem dan contact op met onze klantenservice

Zijn de achterwanden van SoWhat hittebestendig?

Det Sowhat- materialen zijn zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode). Gebruik achter het (gas) fornuis is geen probleem. Wel is direct vlamcontact af te raden, dit is gelukkig bijna nooit het geval. Ook direct (langdurig) contact met hete pannen raden wij af. Mocht de afstand tussen de achterwand en de achterste gaspitten erg klein zijn  (<15 cm gemeten vanaf centrum pit)  dan raden wij aan een backboardsaver te plaatsten tussen de achterwand en de kookplaat.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?