Home  |  

Keuken achterwand van klanten Part-8

De eerste keuken achterwand die we maakten was er een met koeien. Dus deze hebben altijd een bijzondere plek in ons assortiment. Hier staan de dames mooi grafisch op een rij in de keuken van Jorieke. Bestel hier je eigen koeien keuken achterwand!

Keuken spatwand Eemmeer

Een andere bijzondere keuken achterwand. De foto is genomen vanaf onze zeilboot, voor anker bij het eiland “de dode Hand” in het Eemmeer. Voor een bijzondere avond zonsondergang in je keuken, uitzicht op Nederlands water! Bestel je Eemmeer keuken achterwand hier.

Keuken achterwand Skye

Samen met mijn zoon op fotosafari, weekje Schotse hooglanden met als hoogtepunt het eiland Skye. We hebben een paar fraaie panorama’s kunnen maken maar deze is wel de ruigste. Altijd mooi als het water doorloopt in het werkblad van je keuken. Een beeld dat nooit verveeld en welke een bijzondere toevoeging is in je keuken. Je besteld de keuken achterwand Skye hier op onze website!

keuken spatwand Nachtwacht

Iedere keer als deze keuken achterwand “Nachtwacht” gemaild wordt door een klant vind ik het een sjieke keuken. Blijkbaar geeft een Rembrandt als keuken achterwand een sjieke uitstraling aan je keuken, tenminste dat is mijn gevoel. Je verwacht aan de andere kant van de kamer een bibliotheek en een vleugel:) Vooral geprint op ons materiaal, waar een lichte structuur in zit, ziet het er bijna levensecht uit. Dus bestellen die Rembrandt, dat kan hier!

Keuken achterwand -Van Gogh-

We blijven even in de Hollandse meesters sferen, zie hier hoe een schilderij van Van Gogh je keuken in een plaatje kan veranderen. Een beeld dat er van afstand heel anders uitziet dan van dichtbij, zo blijft het een boeiend geheel. Bestel de “Tuin met geliefde” van Vincent van Gogh hier!

Keuken achterwand Orchidee

Als laatste laat ik graag onze keuken achterwand “Orchideeën” zien. Haarscherp gefotografeerd tegen een zwarte achtergrond. Deze afbeelding geeft rust en sfeer in je keuken! Bestel de Orchideeën hier!

PREV

Keuken spatwanden van klanten part 7

NEXT

Keuken achterwand langer dan 4 meter?

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?