Home  |  
Keuken spatwand bloemen

Keuken achterwanden van klanten part 1

Regelmatig ontvangen wij foto’s van keuken achterwanden van tevreden klanten, hieronder een eerste selectie, laat je inspireren!

Keuken spatwand bloemen

Keuken spatwand bloemen bij Pierre

We beginnen met de keuken achterwand van Pierre, hij koos voor onze keuken achterwand “Boeket bloemen”. Een schitterende illustratie van een helaas onbekende kunstenaar. De kleuren van de achterwand zijn warm en passen mede daardoor perfect bij de klassieke keuken van Pierre. Illustraties doen het sowieso erg goed in de keuken, bekijk ook onze andere illustraties zoals bv de uitbundige “Flowerbomb”!

keuken achterwand bloemen bij Theo en Jolanda

keuken spatwand bloemen bij Theo en Jolanda

keuken-achterwand-bloemen

keuken achterwand bloemen bij Theo en Jolanda

We blijven even bij de illustraties met deze prachtige afbeelding van Jan Davidsz. de Heem. Uiteraard hebben we wat moeten puzzelen om van dit origineel staande beeld een panorama te maken maar het is niet voor niets een van onze best verkochte afbeeldingen. De bijzonder gestylde keuken van Theo en Jolanda, let bv op de leren handgrepen, wordt met onze “Stilleven met bloemen” helemaal af.

keuken-achterwand-tulpen

Keuken achterwand Tulpen bij Irene.

Vader Ton installeerde deze 400 x 70 cm afbeelding van “Keuken achterwand Tulpen”. De explosie van witte Tulpen in deze relatief strakke keuken maakt van de keuken een echte eyecatcher. Binnenkort zijn ook de rode en gele tulpenvelden online!

keuken-achterwand-manhattan

Keuken achterwand “Manhattan” bij Colin

Ook een afbeelding die erg veel besteld wordt, de afbeelding “Manhattan”  van fotograaf John Kraft. Genomen vanaf de ferry naar het Statue of Liberty (wat geen eenvoudige opgave was:)) Acht foto’s samengevoegd tot één panorama. Het levendige beeld met zeilschepen in het water en helicopters in de lucht. New York City, the city that never sleeps! Hier als keuken achterwand bij Colin. Zie ook hoe het zwart-wit beeld krachtig is in een neutrale keuken!

Bekijk ook Part2, Part3 van onze keukens van klanten en Part4

PREV

Madagascar Betania

NEXT

Keuken achterwanden van klanten Part 2

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?