Home  |  
keuken-achterwand-amandel

Keuken achterwanden van klanten Part 2

We beginnen met de “Amandelbloesem van van Gogh” bij Rob en Miriam. Zij hebben eerst de achterwand bevestigd en daarna de keuken laten monteren. Onderstaande foto toont de keuken achterwand zonder de keuken! Wij vinden het een erg mooi geheel, vooral de combinatie met de gele kastjes pakt erg mooi uit! Zie ook hoe de amandelbloesem weerspiegeld in het werkblad.

Keuken achterwand Van Gogh Amandelbloesem

Keuken achterwand Van Gogh Amandelbloesem

De volgende keuken is van Marco. Hij koos voor de afbeelding “Rotterdam” op zijn keuken spatwand. Een mooi uitzicht op d e Erasmusbrug met op de voorgrond Hotel New York.

Keuken achterwand Rotterdam

Keuken achterwand Rotterdam

Kathy renoveerde haar keuken totaal. De kastjes werden gespoten en het werkblad is nu van warm hout. Voor de keuken achterwand koos ze voor onze “Portugese tegels, Blauw“. “De nieuwe achterwand maakt mijn renovatieproject helemaal af!” aldus een enthousiaste Kathy.

Keuken achterwand Portugese tegels

Keuken achterwand Portugese tegels bij Kathy

Jim is helemaal blij met zijn “Japanse kers bloesem” keuken achterwand. Dit is niet voor niets onze meest verkochte afbeelding, deze afbeelding geeft rust en sfeer in je keuken zonder dat het een te druk geheel wordt!

Keuken spatwand Japanse Kers

Keuken spatwand Japanse Kers bloesem bij Jim

Sanne wilde graag een Beton afbeelding op haar keuken achterwand en op de bar. Ze koos voor “Concrete” een iets lichtere variant van onze andere Beton afbeelding. Sanne is er blij mee en wij dus ook!

Achterwand voor de keuken

Achterwand voor de keuken Concrete bij Sanne

Bekijk ook Part 1, Part 3 en Part4 van onze keuken achterwanden van klanten!

PREV

Keuken achterwanden van klanten part 1

NEXT

Keuken achterwand Mariënburg

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?