Home  |  
keuken achterwand stilleven bloemen

Keuken achterwanden van klanten part 3

Op de bovenste foto zie je de keuken van Diana, haar kat heeft het in ieder geval goedgekeurd! De neutrale houten keuken leeft mooi op met onze “stilleven met bloemen“.

keuken achterwand

keuken achterwand Kruiden bij Eric en Conny

keuken achterwand Kruiden bij Eric en Gonny

Eric en Gonny kozen voor onze afbeelding van “Kruiden” op hun keuken achterwand. Een mooie rustige afbeelding die goed overeind blijft in deze bijzonder gestylde keuken. Stiekem zijn we ook wel jaloers op die fantastische vloer!

keuken achterwand “Red Poppies” bij Marieke

Zomer in de keuken van Marieke, en dan het hele jaar door!  Altijd mooi om te zien hoe een relatief eenvoudige keuken kan veranderen in een eyecatcher in je huis. Vooral het verschil tussen scherpte en onscherpte en het felle rood, zorgt dat de klaprozen bijna naar binnen komen! Bekijk ze hier in onze online winkel.

Orchideeën keuken achterwand bij Jolande

Orchideeën geven snel een klassieke uitstraling aan je keuken. Als je dat combineert met een moderne strakke keuken ontstaat er vaak iets moois. Zo ook op de keuken achterwand van Jolande waar onze Orchideeën mogen schitteren. Liever iets meer kleur? Dan is wellicht onze “Purple Delight” een mooie keuze! Vind je het zwart te heftig? Deze afbeelding ook met een licht grijze achtergrond beschikbaar, bekijk hier de keuken achterwand Vlinderorchidee.

keuken achterwand “Boeket Bloemen” bij Lotte.

Lotte koos voor haar stoeren keuken voor de “keuken achterwand Bloemen”, wij snappen wel waarom! Onze achterwanden zijn eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde, gebruiksklare lijm. Zoals je hier ziet snij je bijvoorbeeld een raam, eenvoudig zelf uit de afbeelding. Bekijk ook onze gebruiksvideo om een goed beeld te krijgen van het materiaal dat wij leveren. Als je vragen hebt dan horen wij dat graag!

Bekijk ook onze keuken achterwanden van klanten part 1,  part 2 en Part4!

PREV

Keuken achterwand Mariënburg

NEXT

Keuken achterwanden van klanten Part 4

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?