Home  |  

Keuken achterwanden van klanten Part 4

De foto hierboven is van de keuken van Angela. De afbeelding “Mariënburg” past perfect bij haar zwart-witte keuken. Kijk bij onze ander Blog voor meer informatie over deze bijzondere afbeelding.

Hieronder de keuken van Rob. Hij bestelde onze “Breskens” keuken achterwand. De achterwand is bevestigd op 6mm watervast triplex omdat de muur nogal onregelmatig was. Zoals je ziet is het allemaal goed gekomen, een mooie moderne keuken met door het gekozen uitzicht net dat stukje extra!

keuken achterwand

Keuken achterwand breskens bij Rob

Erg blij zijn we met de foto’s van “Venice Beach” bij Rinke. De zwart-witte afbeelding geeft een bijzondere sfeer aan deze robuuste, met mooi hout afgewerkte keuken!

Keuken achterwand Venice Beach bij Rinke

Ook leuk om te zien is deze bijzondere keuken van Boudewijn. Hij bestelde de “Shaken, not stirred” keuken achterwand. De afwerking met de lichtstrip zien we vaker terugkomen en geeft een erg fraai effect!

keuken achterwand "Shaken not stirred, bij Boudewijn

Keuken achterwand bij Boudewijn

Tot slot laten we drie keukens zien met de keuken achterwand “Bladerdak”. Drie verschillende keukens waarin je ziet dat deze afbeelding makkelijk toepasbaar is!

Bekijk ook Part 1, Part 2 en Part 3 van onze keuken achterwanden van klanten!

PREV

Keuken achterwanden van klanten part 3

NEXT

Keuken spatwanden van klanten part 7

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?