Home  |  
achterwand-voor-keuken-bloemen

Keuken achterwanden van klanten Part-9

Het is altijd een feest om foto’s van klanten te ontvangen. Fijn dat het enthousiasme dat wij hebben over ons materiaal en de door ons gemaakte ontwerpen wordt gedeeld door onze klanten! De eerste keuken achterwand die we in deze Blog laten zien is van Carla. De populaire afbeelding “Boeket bloemen” hebben we inmiddels al in diverse keukens voorbij zien komen, van modern tot klassiek en daar tussenin. Maar altijd maakt deze keuken achterwand de keuken gezellig! Leuk ook om te zien hoe de achterwand doorloopt onder het raam.

achterwand voor keuken

Achterwand voor keuken “Waves” 

De Atlantische oceaan die je keuken binnenstormt, de kracht van de natuur in een schitterends beeld samengevat! Deze keuken achterwand met onze “Waves” afbeelding is besteld door Marc. De schelp die hij mee fotografeerde lijkt wel door de golven mee naar binnen gekomen te zijn:) Wij vinden het mooi!

achterwand voor keuken skye

Achterwand voor keuken “Skye”

Alsof de keuken ervoor gemaakt is, deze keuken achterwand met onze afbeelding “Skye”. Het houten werkblad verhoudt zich bijzonder mooi met de warme tinten in deze foto. Een uitzicht om niet op uitgekeken te raken! En mocht je dit uitzicht zelf een keer willen bewonderen, wij verstrekken graag het adres van de B&B waarbij dit precies het uitzicht is als je de voordeur opent.

spatwand voor keuken

Spatwand voor keuken “Tulips”

Het is niet voor niets dat er diverse afbeeldingen van Tulpen op onze website te vinden zijn, het is een fotogenieke bloem die in combinatie met de rondingen van het groen een stijlvolle keuken oplevert! Deze foto werd ons toegestuurd door Pietro en Thea. De “Tulips” zijn door ons stuk voor stuk gefotografeerd met heel zacht studio-licht. Zo zie je op de print alle details haarscherp!

achterwand voor keuken marmer

achterwand voor keuken “Marmer”

Het was een beetje een gok toen we bij een importeur van Marmer de enorme Marmerplaten mochten fotograferen. Van iedere plaat maakten we 8 tot 10 foto’s die later tot één geheel gemaakt werden. Bij de eerste printtesten werden we gelijk enthousiast, ons materiaal leent zich erg goed voor deze afbeeldingen. De iets lichte structuur in het materiaal maakt het Marmer bijna tastbaar! Zie hier de keuken van Rosita met het Marmer “Nero Bernini”. Bekijk alle 8 Marmervarianten in onze collectie hier!

achterwand voor keuken ijsland

Achterwand voor keuken “Romatisch IJsland”

Het leven van een fotograaf is geen straf, zeker niet in de week fotosafari die we hadden op IJsland. Op deze “Romantic IJsland” in de keuken van Alonso komen de weidsheid en de variatie in het landschap mooi tot zijn recht. Door de vele bruin, groen en blauw/paars tinten past deze afbeelding bij iedere keuken!

Achterwand voor keuken “Boomgaard”

Marie-José en Arjen hebben onze “Boomgaard” in hun keuken. Vooral als het buiten nat en grijs is laat deze afbeelding wel het ultieme lentegevoel zien. Tussen de bomen zie je schapen lopen en bijenkorven staan. Dus even de ogen dicht, voel de zon op je huid en hoor het zoemen van de bijen… voor je het weet is de dag weer goed!

 

PREV

Keuken achterwand langer dan 4 meter?

NEXT

Kitchen splashback Mariënburg

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?