Home  |  
Keuken achterwand Guell

Keuken achterwanden van klanten part 6

De afbeelding hierboven de Keuken achterwand Guell is hier mooi gecombineerd in een licht blauwe keuken. Door de hoeveelheid van kleuren in deze afbeelding is er altijd wel een match te vinden met de kleur van jouw keuken kastjes of omringende muur. Breng kleur in je leven:)!

Keuken achterwand LaDolce Vita

Keuken achterwand LaDolce Vita

Deze grafische voorstelling “La Dolce Vita” is uitgevoerd in licht beige en bruine tinten. Bij deze klant past het geheel prachtig bij elkaar.

Keuken achterwand GadoGado

Keuken achterwand GadoGado

Iets onscherp deze foto van een klant maar toch leuk om te zien. Het frisse groen van de Sperziebonen gecombineerd met de aardetinten in deze foto past goed in de houten keuken. Kijk hier voor onze GadoGado keuken achterwand.

keuken achterwand breskens

keuken achterwand Breskens

Een van onze toppers, de keuken achterwand Breskens. Krijg door de uitlopende lijnen in het beeld een mooie dieptewerking op je keuken achterwand. Geen opdringerig beeld maar een rustige toevoeging aan je keuken!

keuken achterwand Bloesem Part2

keuken achterwand Bloesem

De keuken achterwand Japanse bloesem hebben we in twee versies, hier Part2. Dit is de iets versie die iets subtieler van kleur is en vormgegeven met een voller beeld.

keuken achterwand granaatappel

keuken achterwand granaatappel

Een van mijn favorieten, de keuken achterwand Granaatappel! De foto geeft een mooi contrast tussen de ruwe bast en de glanzende inhoud. Toch zit er voldoende wit rond het beeld om het geheel niet te druk te maken.

keuken achterwand bloemen

keuken achterwand stilleven met bloemen

Een nogal andere toepassing van ons product in een keuken, niet als keukenachterwand maar als bedekking van een afdichting boven de keuken. Door de keuken achterwand zwart te maken geeft het wel een heel mooi en bijzonder effect. Bestel hier je keukenachterwand Stilleven met Bloemen

PREV

Keuken achterwanden van klanten Part 5

NEXT

Afbeelding niet gevonden?

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?