Home  |  

Keuken behang, eenvoudig schoon te maken.

Stel je voor, je bent op zoek naar een keuken en in de keukenshowroom word je geconfronteerd met de vraag: wat wilt u als keuken achterwand? Daar heb je nu nét even geen inspiratie voor. Het is al lastig genoeg, alle keuzes. De kleur van je keukenkastjes, welke handgrepen en uiteraard wat voor een werkblad het moet worden voor de keuken. Daarom wachten veel mensen met het aanschaffen van een keuken behang, tot de keuken geleverd is.

Gelukkig is het geen probleem om hiermee te wachten, sterker nog, wij raden ook aan om te wachten met het kiezen van keuken behang totdat de keuken staat. Pas dan heb je een goed idee van de lichtinval in je keuken en kun je precies de maten van je keukenwand opmeten.

TIP: Zeker als je besluit keukenbehang bij ons te kopen dan is het een goed idee om na te denken over de stopcontacten op de wand. Tegenwoordig zijn er mooie alternatieven voor het plaatsen van de lichtschakelaars.
Je kunt ze bijvoorbeeld verwerken in de zijkanten van je keuken of in het keukenblad zelf. Je keukenspeciaalzaak kan je informeren over de mogelijkheden om de contactdozen niet in je keukenbehang te laten vallen! De keuken behang ontwerpen van SoWhat-design zullen beter tot hun recht komen in je keuken, wanneer er geen stopcontacten doorheen lopen.                                                                                                                          

> Bekijk alle ontwerpen

Als je kiest voor keuken behang van SoWhat-design dan moet je ergens een knoop doorhakken, welke afbeelding wil ik op een (vaak) prominente plaats in mijn huis hebben? En dat ook nog voor een langere tijd? Ervaring leert dat je eerste gevoel vaak het beste is, in de bijna 10 jaar dat wij inmiddels keukenachterwanden / keuken behang op maat maken met ons bedrijf PimpYourKitchen zien wij, dat klanten na veel twijfel bijna altijd kiezen voor hun eerste voorkeur. Eenmaal gekozen verveelt een afbeelding zelden. Integendeel, veel klanten kopen bij een verhuizing dezelfde afbeelding voor hun nieuwe keuken!

Eigenlijk moet je het zien als een kunstwerk; als je eenmaal een kunstwerk hebt gekocht wordt het onderdeel van je interieur en ook een beetje van je ‘zijn’. Dat gaat nooit vervelen!

Keuken behang formaat kiezen

Bij SoWhat-design hebben we gekozen voor een concept met keuze uit drie formaten keukenbehang. Het merendeel van de keukens kan met deze formaten van een achterwand voorzien worden. Met hoogteverschil is ook rekening gehouden. Bij het formaat 305 x 70 cm laten we vaak de bovenste 20 cm vrij van beeldbepalende elementen, zo hou je ook met bovenkastjes het beeld goed in stand. De ruimte bij de afzuigkap (tussen de 60 en 70 cm) is zo ook mooi af te werken.

Wij zijn benieuwd naar jouw reactie! Heb je tips voor ontwerpers die we kunnen benaderen, of achterwand ideeën die we zelf kunnen vormgeven in onze fotostudio, laat het dan vooral weten!

Bekijk onze Shop                                       Vragen? Neem contact met ons op.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?