Home  |  

Keuken spatwanden van klanten part 7

In deze selectie van keuken spatwanden van klanten beginnen we met onze afbeelding “Boomgaard”. Deze mooie oude kersenboomgaard vind je in Lent, net boven Nijmegen. In de afbeelding zie je tussen de bomen schapen grazen en bijenkorven staan. Altijd een lentegevoel in je keuken!

keuken spatwand -borden-

In de collectie van het Rijksmuseum vonden wij deze foto’s van oude borden. Kleine verhaaltjes die een mooie grafisch en vooral gezellig beeld op je keuken spatwand geven! Deze foto is van de spatwand in de keuken van Cindy. Wil je deze spanwand voor je keuken bestellen kijk dan hier.

keuken-spatwand-stenen

RAW gefotografeerd, deze keuken spatwand van stenen. Wil je een spatwand in je keuken die een mooi contrast levert met je glanzende nieuwe keuken? Bestellen doe je eenvoudig via onze website, voor onze keuken spatwand “Wall” kijk je hier! Voor andere afbeeldingen met een Urban of RAW sfeer op je keuken achterwand kijk je hier naar onze RAW collectie.

keuken spatwand rozen

keuken spatwand rozen

Voor de keuken van Rita maakten we deze keuken spatwand met Rozen. Door het gebruik van kalkpapier tijdens de fotografie zit er een vervreemdende diepte in deze afbeelding. Breng een bijzondere sfeer en kleur in je keuken!

keuken-spatwand-bloesem

De Japanse Bloesem is al jaren lang een van de meest verkochte keuken spatwanden. Met zijn neutrale grijze achtergrond en rustige tinten een welkome aanvulling in je keuken! Door ook veel onscherpte in het beeld toe te laten zit er veel diepte in deze keuken spatwand. Je besteld de keuken spatwand Bloesem eenvoudig hier.

keuken-achterwand-framboos

keuken-achterwand-framboos

Al eerder leiden we in een overzicht de keuken spatwand Framboos zien. In part 5 zie je de afbeelding in een strakke, moderne keuken. Zoals je hier ziet is de keuken spatwand ook zeer fraai in een met hout afgewerkte keuken! Enthousiast? Bekijk de afbeelding hier.

keuken-achterwand-beton

We hebben drie versies Beton in onze collectie maar deze vinden wij als keuken spatwand het fraaist. De sierlijke illustratie op deze spatwand in je keuken geeft het Beton net iets extra’s. We noemen deze afbeelding “Atapuerca” en je besteld de keuken spatwand hier!

Wil je meer infomatie over onze keuken spatwanden surf vooral op onze website en laat je inspireren! Bekijk ook onze instructievideo om een goede indruk te krijgen van het materiaal en om te zien dat je ons product eenvoudig aanbrengt moet de meegeleverde, gebruiksklare lijm. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

 

PREV

Keuken achterwanden van klanten Part 4

NEXT

Keuken achterwand van klanten Part-8

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?