Home  |  

Productie

SoWhat-design Production from John Kraft on Vimeo.

Materiaal

De SoWhat-design keukenachterwand is een polyester geweven materiaal met een beschermende vinyl coating, bedrukt met gepigmenteerde UV inkten. De vinyl coating maakt het materiaal robuust en zorgt ervoor dat het oppervlak ongevoeliger is voor vuilaanhechting en daarmee hygiënischer.
De achterwand is goed te gebruiken in de keuken: het materiaal is eenvoudig te reinigen en de kleuren blijven mooi. Vetspetters en stoom hebben geen effect op de wand. Het materiaal is goed te gebruiken achter het (gas) fornuis, direct vlamcontact dien je te vermijden.

Het SoWhat-design materiaal is 0,5 mm dik en breng je met meegeleverde wandlijm aan op de gladde/vlakke ondergrond.

Afmetingen
De SoWhat-design keukenachterwand leveren wij in drie verschillende formaten: 305 x 50 cm / 305 x 70 cm en 400 x 70 cm. De ontwerpen verschillen per formaat, kijk hiervoor bij de productomschrijving.

Afwerking
De SoWhat-design keukenachterwand wordt op de bestelde afmetingen, opgerold in een stevige kartonnen koker, geleverd. De benodigde lijm wordt meegeleverd. Wanneer je hoogteverschil of stopcontacten op de achterwand hebt, kun je de uitsparingen hiervoor eenvoudig zelf snijden met een scherp mes.

Schoonmaken
De SoWhat-design keukenachterwand maak je eenvoudig schoon met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.

Brandveiligheid
De SoWhat-design keukenachterwand is zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode).

Garantie
Op onze De SoWhat-design keukenachterwand geven wij 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

NIEUW!

Per April 2022 leveren wij ook een hoogwaardig AluSandwich materiaal met onze afbeeldingen. Lees onze BLOG over de details!

Aluminium keuken achterwand

Voorbeeld van onze Aluminium keuken achterwanden

Bekijk onze Shop                                   Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.  

De waardering van www.sowhat-design.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 113 reviews.