Home  |  

Productie

SoWhat-design Production from John Kraft on Vimeo.

Materialen

SoWhat-Flex Materiaal:

De SoWhat-Flex keukenachterwand is een polyester geweven materiaal met een beschermende vinyl coating, bedrukt met gepigmenteerde UV inkten. De vinyl coating maakt het materiaal robuust en zorgt ervoor dat het oppervlak ongevoeliger is voor vuilaanhechting en daarmee hygiënischer.
De achterwand is goed te gebruiken in de keuken: het materiaal is eenvoudig te reinigen en de kleuren blijven mooi. Vetspetters en stoom hebben geen effect op de wand. Het materiaal is goed te gebruiken achter het (gas) fornuis, direct vlamcontact dien je te vermijden.

Het SoWhat-design materiaal is 0,5 mm dik en breng je met meegeleverde wandlijm aan op de gladde/vlakke ondergrond.

Afmetingen
De SoWhat-Flex keukenachterwand leveren wij in drie verschillende voordelige formaten: 305 x 50 cm / 305 x 70 cm en 400 x 70 cm. De ontwerpen verschillen per formaat, kijk hiervoor bij de productomschrijving. Je kan het SoWhat-flex materiaal ook op maat bestellen, we passen het ontwerp aan aan jouw maatvoering en mailen dit altijd ter goedkeuring voordat we de keuken achterwand produceren.

Afwerking
De SoWhat-Flex keuken achterwand wordt op de bestelde afmetingen, opgerold in een stevige kartonnen koker, geleverd. De benodigde, gebruiksklare lijm wordt meegeleverd. Wanneer je hoogteverschil of stopcontacten op de achterwand hebt, kun je de uitsparingen hiervoor eenvoudig zelf snijden met een scherp mes.

Schoonmaken
De SoWhat-Flex keukenachterwand maak je eenvoudig schoon met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.

Brandveiligheid
De SoWhat-Flex keukenachterwand is zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode).

Garantie
Op onze SoWhat-design keukenachterwand geven wij 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

SoWhat-AluSandwich materiaal:

Dit plaatmateriaal is 3mm dik en kan direct op een ruwe ondergrond of op tegels geplaatst worden. Je brengt het SoWhat-AluSandwich materiaal aan met een Polymeer montagekit.

Afmetingen
SoWhat-AluSandwich is leverbaar in een maximaal formaat van 3.00 x 1.45 m, voor een grotere keuken achterwand kan je meerdere delen op elkaar laten aansluiten. Door de strakke afwerking van het materiaal sluiten delen bijna naadloos op elkaar aan.  

Afwerking
Dit materiaal wordt na het printen afgewerkt met een matte of een glanzende coating.

Schoonmaken
De SoWhat-AluSandwich keuken achterwand maak je eenvoudig schoon met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.

Brandveiligheid
De SoWhat-AluSandwich keukenachterwand is zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode).

Garantie
Op onze SoWhat-design keukenachterwanden geven wij 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

Aluminium keuken achterwand

Voorbeeld van onze Aluminium keuken achterwanden

Bekijk onze Shop                                   Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.  

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?