Home  |  

Retourneren

Zichttermijn

Let op! Het komt voor dat klanten hun bestelling retourneren omdat ze denken dat wij een Beton, Marmer of Glas keuken achterwand leveren. Dit is niet het geval. Kijk voor een duidelijke omschrijving van ons  materiaal op onze Materiaal pagina. Bekijk vooral ook onze instructievideo om een goede indruk van ons materiaal te krijgen.

Achterwanden die op maat gemaakt worden of waarbij een ander beeld gebruikt wordt (eigen of van een Stockbureau) vallen niet onder het retourrecht!

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@sowhat-design.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren
Mocht je een product willen retourneren dan kun je dit stappenplan doorlopen:
Let op: retourneren kan alleen binnen 14 dagen na ontvangst.

Stap 1: Stuur een mail naar info@sowhat-design.nl .
Stap 2: Print het retourformulier uit en vul je gegevens in.
Stap 3: Het pakket dien je in de originele verpakking (binnen 14 dagen), samen met het retourformulier, te retourneren naar Berg en Dalseweg 22H 6521JG Nijmegen. De kosten van het retourneren zijn voor jouw rekening.

Belangrijk
* Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
* De kosten voor het retourneren van het product zijn voor rekening van de klant.

Betaling
Binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.  

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?