Home  |  

Skye op je keukenachterwand

In de Schotse hooglanden ligt het eiland Skye. Toen ik in 1994 er voor het eerst kwam (fotograferen voor Johnny Walker) werd ik direct verliefd. De ruigheid en de kleuren zijn overweldigend en zelfs de naar Jodium smakende Talisker Malt Whisky is een hemelse ervaring:). Toen ik jaren later panorama’s wilde maken voor keuken achterwanden werd snel gekozen voor een weekje Skye. Met de toen de nieuwste camera (Nikon D3X) met de hoogste resolutie en een stevig statief. Alle panorama’s zijn gemaakt van tussen de 5 en 10 opnames die tot een geheel aan elkaar gelast zijn. Zo krijg je een zeer hoge resolutie zodat ook op een 400 cm vergroting de details scherp zijn en het beeld niet pixelig wordt.

Uitzicht op Loch Harport

Als je om de hoek zou kunnen kijken zou je de Talisker Distillery zien liggen. Dit prachtige panorama met de vele groen/bruin tinten bestel je hier.

Loch Leathan

s’Avonds op de terugweg naar de BB kregen we dit schitterende schouwspel cadeau. Loch Leathan in het laatste zonlicht, vooral met een donker werkblad in je keuken loopt het water prachtig door. Loch Leathan bestel je hier voor je keukenachterwand.

Uitzicht bij Breakish

Op de eerste ochtend van ons verblijf direct maar camera en statief gepakt. Dit is exact het uitzicht vanaf het balkon van onze B&B. Wil je dit panorama in je keuken bestel je keukenachterwand dan hier.

Uitzicht op de berg “Am Basteir”

Ietwat wankel op een spekgladde steen in de stromende regen, het mag een wonder heten dat er zo een mooi panorama van de beelden gemaakt kon worden. Zoals zo vaak in Schotland regent het ergens maar schijnt verderop alweer de zon. Zo ook in deze opname waardoor er een bijzondere sfeer ontstaat. Weidser en ruiger kan je keukenachterwand niet worden, bestel je keukenachterwand ” Skye” hier.

PREV

Bamboo Leafs keuken achterwand bij Ali en Ilse

NEXT

Madagascar Betania

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?