Home  |  

Wandkleden van biologisch katoen

Mijn mooiste foto’s fraai afgedrukt op 100% biologisch katoen. De sfeervolle zwart-witte afbeeldingen heb ik gemaakt in de bossen rondom Nijmegen. Het gebruik van een oude Leica lens uit de jaren 70 (Noctilux 1.0) zorgt voor een analoge uitstraling met veel verrassende onscherpte. De studieopnames van de gedroogde planten zijn geïnspireerd op de foto’s van Karl Blossfeldt.

De wandkleden hebben een formaat van 140 x 90 cm en worden op 420grams katoen geprint. Door de zware kwaliteit hebben de wandkleden ook een akoestische werking! De wandkleden komen met een houten ophangsysteem met een bruin koord van leer.

Ons katoen wordt gemaakt volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen. Dit is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven en richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. BCI katoen wordt over de hele wereld verbouwd en op verschillende plekken samengebracht. Het vermengen van de katoen zorgt voor een gegarandeerde kwaliteit.

Vooralsnog zijn de kleden alleen te bestellen door een mail te sturen naar info@johnkraft.nl. Vermeld hierin de foto van je keuze (nummer) en uiteraard je gegevens. De prijs van de wandkleden is € 225,00 (incl. BTW en verzendkosten).

Als je vragen hebt dan hoor ik dat graag! Groet John Kraft

Wandkleed katoen bos

Wandkleed katoen bos

Wandkleed van katoen

Wandkleed van katoen

 

PREV

Kitchen splashback Mariënburg

NEXT

Nieuw! AluSandwich plaatmateriaal bij SoWhat-design

WRITTEN BY:

Mook-Middelaar 1964, reclamefotograaf vanaf 1988. Vader, (zee)zeiler en jazz liefhebber. Bekijk werk op www.johnkraft.nl.

Sorry, the comment form is closed at this time.

De waardering van www.sowhat-design.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 162 reviews.
Chat openen
1
Hallo
Kan ik je helpen?